Topic Options
#1967903 - 12/11/15 05:18 PM Do I have to have a link now to post pictures?
71TA Offline
I Live Here

Registered: 01/19/03
Posts: 11656
Loc: Warren, MI
If so why when I post a drop box like inside img with brackets it doesn't appear to work?

I DID try before asking.
_________________________
www.DetroitMuscleTechnologies.com Mopar body and heater box restoration gaskets

Top
#1967929 - 12/11/15 05:53 PM Re: Do I have to have a link now to post pictures? [Re: 71TA]
mopars4ever Online   confused
I Live Here

Registered: 01/20/03
Posts: 10517
Loc: md
no, switch to full reply screen and click on file manager

Top
#1967938 - 12/11/15 06:13 PM Re: Do I have to have a link now to post pictures? [Re: 71TA]
71birdJ68 Offline
master

Registered: 02/09/12
Posts: 3670
Loc: Morristown Tn.
I'm like you, I've tried everything and it just won't work for me either.

Top
#1967950 - 12/11/15 06:24 PM Re: Do I have to have a link now to post pictures? [Re: 71TA]
mopars4ever Online   confused
I Live Here

Registered: 01/20/03
Posts: 10517
Loc: md
click file manager, click browse, add file, then click done btw, is your image too large?

Top
#1968278 - 12/12/15 08:45 AM Re: Do I have to have a link now to post pictures? [Re: mopars4ever]
71TA Offline
I Live Here

Registered: 01/19/03
Posts: 11656
Loc: Warren, MI
Am I STOOPID or what (don't answer that). But where is the File Manager?!?!

And by FULL Rely you man instead of Quick Reply? I still don't see anything that says file manger. Can you do a screen shot and CIRCLE where this file manger is? Maybe its in the paid subscription to the forum smile


Edited by 71TA (12/12/15 08:46 AM)
_________________________
www.DetroitMuscleTechnologies.com Mopar body and heater box restoration gaskets

Top
#1968292 - 12/12/15 09:06 AM Re: Do I have to have a link now to post pictures? [Re: 71TA]
Stanton Offline
master

Registered: 10/13/05
Posts: 6443
Loc: Ontario, Canada
At the bottom of the reply screen are 3 boxes. Click the one that says "switch to full reply screen".

At the bottom of that screen you will se "File Manager" in blue - click it.

When the window opens click "choose file" and then you can just grab a photo from your computer files. When you've done that click "add file". You can add up to three photos following the same process.

When you're done, click "done adding files".

Make sure all the files fit the size limit. You may have to resize some of them. I'm not getting into that !!

Top
#1968297 - 12/12/15 09:12 AM Re: Do I have to have a link now to post pictures? [Re: Stanton]
Alaskan_TA Online   content
Fluffy Balladeer

Registered: 01/20/03
Posts: 26321
Loc: Still moving in.
Here you go;


Attachments
file manager.JPG

file man 2.JPG



Top
#1969970 - 12/15/15 12:39 AM Re: Do I have to have a link now to post pictures? [Re: Stanton]
71TA Offline
I Live Here

Registered: 01/19/03
Posts: 11656
Loc: Warren, MI
Thanks guys!!!!
_________________________
www.DetroitMuscleTechnologies.com Mopar body and heater box restoration gaskets

Top

Advertisement
Sponsored Link
Forum Stats
25,151 Registered Members
32 Forums
186,835 Topics
2,174,155 Posts

Most users ever online: 882 @ 03/05/17 10:15 PM
Moparts Newest Topics
PSA of the day
by FM3_1970
02/24/18 05:23 PM
Searching for photo of RR and Audi R8 in Germany, help pls
by A12
02/24/18 04:37 PM
1970 Dodge sales brochure
by gtx6970
02/24/18 04:33 PM
Vinyl Cleaner/Preservative
by b_body_fan
02/24/18 04:12 PM